Avís legal

Formulari de cerca

El domini reixeta.com és propietat de Mariona Velasco i Xavier Duch. El domicili fiscal de l’empresa és Maurici Serrahima, 10, Barcelona 08012.  Et pots posar en contacte amb nosaltres per telèfon Mariona Velasco : +34 636 245 606,  Xavi Duch: +34 616 352 928 o per correu electrònic: info@reixeta.com

Propietat Intel·lectual

La totalitat d’aquesta pàgina web està protegida per drets de propietat industrial o intel·lectual que l’usuari ha de respectar. Queda prohibida la reproducció, excepte per a ús privat, la comunicació o la distribució dels materials inclosos en aquesta pàgina web sense autorització expressa de Mariona Velasco i Xavier Duch.

Responsabilitat dels enllaços

Reixeta.com pot incloure en la seva pàgina web una sèrie d’enllaços a pàgines externes. Reixeta.com no es fa responsable de les informacions comercials contingudes en aquestes pàgines web o de qualsevol dels serveis o pràctiques que es vinculin o relacionin amb les pàgines web enllaçades.

Protecció de dades

D’acord amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), informem que les dades personals s’incorporaran a fitxers de titularitat de Reixeta.com amb l’única finalitat de poder atendre adequadament les peticions d’informació i elaborar els pressupostos que puguin sol·licitar-nos. Per exercir els drets d’accés, de rectificació o cancel·lació i oposició que preveu la Llei, pots dirigir-te mitjançant correu electrònic a info@reixeta.com, Carrer Maurici Serrahima, 10. Barcelona 08012, amb la referència «Protecció de dades».